IceWish gaat van start!

Lees de blogs en artikelen terug

Inmiddels is het fysieke deel van onze expeditie ten einde. Op woensdag 20 september 2023 bereikten we veilig Point 660 en voltooiden daarmee een succesvolle oversteek van de Groenlandse ijskap. Voor het eerst in vijfentwintig jaar als volledig Nederlands team. Een tocht met fink wat tegenslagen in de logistiek, een teamlid dat moest opgeven, storm, materiaalpech maar bovenal doorzettingsvermogen.

Henk-Jan verwoorde het prachtig: een vakantie die eindigt. Een expeditie niet, die draag je de rest van je leven met je mee en verandert je. Daarom kun je op deze pagina eenvoudig de links vinden naar de blogs en artikelen teruglezen.

Natuurlijk kun je ook gewoon nog doneren. Ben je nog lang niet verzadigd? Bezoek dan een lezing of neem contact met mij op om samen een lezing op maat vorm te geven.

Dagelijkse blog op Polarsteps

Vrijwel dagelijks lees je hoe het met ons gaat in mijn persoonlijke blog op Polarsteps.

Achtergrondartikelen op deze site

Een paar keer per week een interessant artikel! Over onze voeding, de grote boodschap, DYE2 en meer.

Lees het blog van Henk-Jan

Onze gids Henk-Jan Geel houdt op zijn website ook een blog bij! Je luistert of leest het op de website van Arctic Adventure.


Achtergrondartikelen


IceWish gaat van start!

Het is zover: de permit is aangevraagd. De kennismaking gedaan. De teambuilding gestart. Henk-Jan Geel, Volkert Thijssen, Marijke van Langen en Wouter Plaatsman steken in augustus en september de Groenlandse ijskap over. Een waanzinnig avontuur in een van de ruigste gebieden op aarde.

Volkert, Marijke en Wouter trainden ter kennismaking recent al samen in de omgeving Soest en sleepten de nodige kilometers banden en planden een aantal gezamenlijke trainingsmomenten. Op de ijskap zijn we volledig op elkaar aangewezen in extreme omstandigheden en daarom werken we bewust aan teambuilding.

Nu de website online staat, zal ik de komende periode af en toe verslag doen van de voorbereidingen en starten met actief benaderen van mensen voor het maken van een donatie aan Make-a-Wish. Wil je iets weten of vragen over IceWish? Benader mij dan gerust!Volgen

IceWish vermelden op sociale media? Gebruik #IceWish2023

Lezen hoe het ons vergaat doe je op Polarsteps!


Naar donatiepagina